Kosttilskudd

Kosttilskudd

Det er mange sykdommer og ubalanser som har en hormonell forbindelse. En ubalanse og sykdom kan også reguleres og tidvis helbredes ved hjelp av riktig kosthold og kosttilskudd.

I vår tid er det mange vitaminer, mineraler og næringsstoffer vi ikke får tilstrekkelig av gjennom maten og noen trenger derfor å supplere dette. Eksempler kan være Omega 3, B-vitaminer, D3-vitaminer, C-vitaminer, Magnesium og Kalsium. Vi ønsker derfor å promotere dietter og kosttilskudd for ulike lidelser som et supplement til progesteronterapi eller for seg selv. Det viktigste for oss er at du blir frisk eller så frisk som mulig. Livskvalitet betyr alt!

Snakk med fastglegen din eller en erfaren alternativ behandler om tilskudd. Test dine nivåer vitaminer og mineraler årlig. Vi kan bli tappet for viktige mineraler, vitaminer og hormoner over tid som bidrar til svekket helse.

Alle vitaminer, mineraler, aminosyrer og lignende er viktige byggesteiner i kroppen. Vi er spesielt opptatt av hvor viktig det er i få nok D3-vitaminer i tillegg til nok naturlig progesteron. Stadig flere har altfor lave nivåer uten å være klar over det, selv i land med mye sol!

Disse to hormonene er viktige allierte. Her er en flott video med mye informasjon om vitamin D og sykdommer mangel på det kan føre til.

D-vitamin og forebygging av kroniske sykdommer

Vi anbefaler nettbutikker som selger kosttilskudd til gode priser, god kvalitet og gir god service.

Shopping4net

Har du ME, Fibromyalgi eller lav energi?

Vi tilbyr produkter og blodanalyser for å øke din energi

til meget lave priser!

Naturprodukter – Kosttilskudd – Urter – Alternativ Medisin    

Danmark

I Helsekosten møder du altid et oplagt og veluddannet personale, som altid står til rådighed med gode råd og vejledning tilpasset den enkelte kunde. Vi tilstræber altid at være ajour med hvad der rører sig på markedet indenfor naturmedicin, kosttilskud, og andre natur produkter.

UK

Meget seriøs firma som har gode og billige tilskudd og kjenner norske tollregler.

Toll & avgifter & import

Husk toll og avgiftsregler som tilsier at kjøp under kr. 200 er tollfritt. Du kan handle for cirka $30, ekslusiv porto og være innenfor tollgrensen. Bestill i flere omganger og hold deg under tollgrensen og du vil anskaffe deg meget rimelige og gode produkter.

Det er en rekke veldig sære og «merkelige» importregler for kosttilskudd som kan være klassifisert som legemidler i Norge og ikke andre land. Legemidler er generelt forbudt å importere til Norge.

Ta kontakt med tollvesenet om du er i tvil på tlf. 22 86 03 00.
Ikke prøv å importere noe som er ulovlig!

BESTILL Natpro –  Naturlig Progesteronkrem online nå!